Informix >> 2014 konferencija

Pozivamo Vas da se prijavite za sudjelovanje na četvrtom izdanju naše Informix >> (Fast Forward your Data) konferencije, čija je namjena prezentiranje Informix tehnologija, povezivanje Informix korisnika i partnera, te upoznavanje svih zainteresiranih s mogućnostima Informix tehnologija te potencijalnim suradnicima i partnerima.

Konferencija će se održati 22.5.2014. u prezentacijskoj dvorani restorana “Bon Apetit”, Heinzelova 62a, Zagreb, s početkom u 9:00 sati. Jezik konferencije je engleski.

Kotizacija za konferenciju iznosi 100 kn, dok su članovi Adria IUG oslobođeni kotizacije. Broj mjesta je ograničen. Članovi i svi drugi se obvezno trebaju prijaviti za sudjelovanje putem elektronskom poštom, na adresu [email protected].

Pozivnicu na događaj možete vidjeti ovdje, a raspored događanja je kako slijedi:

09:00 Registration & Coffee
09:45 Opening – (Hrvoje Zoković, Adria IUG, President)
10:00 Keynote – Forging New Territory: the Intelligent Database (Jerry Keesee, IBM, Worldwide Director – Informix)
11:00 All about IIUG (Stuart Litel, IIUG, President)
11:30 Coffee Break
12:00 Informix & Mobile technologies – Genero Mobile demo (Jan Musil, IBM, Level 2 Certified IT Specialist)
13:00 Driving fast Business Decisions through Extremely Fast Analytics (Fred Ho, IBM, Chief Technologist – Informix Warehouse)
14:00 Lunch
15:00 JSon in your engine – what does that mean? (Jean Georges Perrin, IIUG Board of Directors)
16:00 Informix & NoSQL integration – demo (Jan Musil, IBM, Level 2 Certified IT Specialist)
17:00 Internet of Things (Ognjen Orel, Adria IUG Board of Directors)
17:30 Informix Q&A

Radujemo se Vašem dolasku!

Održana 2014 IIUG konferencija, novo priznanje našim članovima

U Miamiju, SAD, je prošlog tjedna održano izdanje konferencije Međunarodne udruge Informix korisnika (IIUG) za 2014. godinu. Kao i prethodnih godina, to je bila dobra prilika za uspoznavanje s aktualnostima u korištenju i kontinuiranom razvoju Informixa, te za druženje i razgovore s najutjecajnim ljudima u Informix svijetu.
Osim toga, na konferenciji se rekapituliraju prethodne godine i dodjeljuju nagrade, a ove je godine nagradu upravnog odbora međunarodne udruge Informix korisnika (IIUG Board of Directors Award) dobio naš predsjednik, g. Hrvoje Zoković, za svoj dugogodišnji rad na promociji Informixa, održavanju i uspostavi Informix instalacija diljem naše regije, kao i za brojne održane specijalističke tečajeve uz administraciju Informixa. Čestitamo! Podsjećamo, ovu je nagradu prije nekoliko godina dobila i prof.dr.sc. Mirta Baranović, za svoj kontinuirani doprinos u odgoju Informix-znalaca, kao i zalaganje u primjeni Informixa.

Detaljniji osvrt na konferenciju pročitajte na: ifmx.wordpress.com.